Varukorg

Om Lang

Välkommen in till min smyckesvärld. Här har jag valt ut en skön mix av utvalda varumärken för dig som söker efter något kaxigt, rockigt eller elegant och stilrent!

Hemsidan är under uppbyggnad och fler produkter kommer att fyllas på kontinuerligt. Söker du efter en present att ge bort? Eller har du kanske ett särskilt plagg du vill matcha till? Ring eller sms:a mig på 073 675 19 84! Även om du handlar online så finns jag tillgänglig om du behöver tips och råd. Du kan även skicka ett privat meddelande på Instagram @by_lang_eskilstuna.

Bakom kulisserna här har du mig, Lang, som har drivit den fysiska butiken i Eskilstuna sedan 2013. Jag älskar detaljer, och smycken är ju något som verkligen lyfter vilken outfit som helst! Jag får en härlig självkänsla när jag bär ett smycke som jag är förtjust i, och jag bär det gärna kombinerat med flera favoriter oavsett varumärke. Det ska vara något som tilltalar just mig, min stil och min smak. Jag blir som ett litet barn på julafton, och vill att du ska känna detsamma!

Min fysiska butik är liten till ytan, men i den rymmer en hel värld full med godbitar! Jag handplockar alla smycken noggrant och med stor omsorg. Det handlar inte bara om mode och design utan även om stil, kvalitét och hållbarhet. Jag samarbetar med allt ifrån stora kända varumärken som Snö of Sweden, Emma Israelsson och Syster P till mer lokala och unika som du kanske inte har hört talas om. Jag tycker om smycken som skiljer sig från mängden, smycken som man kan ha roligt med, som till exempel Les Georgettes där man kan vända på läderbandet för att få fram en helt ny färg! (Länk och bilder kommer).

Hos mig finns verkligen något för alla smaker, och alla åldrar, ung som gammal. Smycken som gör det lilla extra för en helt vanlig vardag i veckan, och smycken som glittrar till festligare tillställningar som bröllop!

Med kärlek och stor tacksamhet för att du har hittat hit.
/ Lang

When you buy from a small business
an actual person does a little happy dance

Lang Huynh Werme, butiksägare av BY LANG.