Varukorg

Om Lang

Lang Huynh Werme, butiksägare av den fysiska butiken By Lang i Eskilstuna samt denna webbshop www.byLang.se.

Välkommen in till min personliga smyckesvärld. Här har jag valt ut en skön mix av utvalda varumärken för dig som söker efter något kaxigt, rockigt eller elegant och stilrent!

Det är tufft och kämpigt att driva en fysisk butik i centrum nu. Jag vill gärna behålla den så stötta mig gärna med ett köp – eller dela något inlägg på sociala medier, det hjälper mer än vad du tror!

Jag publicerar ganska mycket gott och blandat i 24h-stories/händelser på Instagram och Facebook. Där bjuds du på mycket inspiration men även inblickar av mitt privatliv dessutom, framförallt mina två små busfrön 😉

Webbshoppen är under uppbyggnad. Jag har väldigt mycket mer som inte ligger online än, men söker du efter en present att ge bort? Eller har du kanske ett särskilt plagg du vill matcha till? Tveka inte att ringa eller sms:a mig på 073 675 19 84! Trots att du handlar online  finns jag tillgänglig om du behöver tips och råd. Du kan även skicka ett privat meddelande på Instagram @by_lang_eskilstuna.

”When you buy from a small business – an actual person does a little happy dance!” 

Sååå… Bakom kulisserna har du alltså mig, Lang, som har drivit den fysiska butiken i Eskilstuna sedan 2013. Jag älskar detaljer, och smycken är ju något som verkligen lyfter vilken outfit som helst! Jag får en härlig självkänsla när jag bär ett smycke som jag är förtjust i, och jag bär det gärna kombinerat med flera favoriter oavsett varumärke. Det ska vara något som tilltalar just mig, min stil och min smak. Jag blir som ett litet barn på julafton, och vill att du ska känna detsamma!

Min fysiska butik är liten till ytan, men i den rymmer en hel värld full med godbitar! Jag handplockar alla smycken noggrant och med stor omsorg. Det handlar inte bara om mode och design utan även om stil, kvalitét och hållbarhet. Jag samarbetar med allt ifrån stora kända varumärken som Carolina Gynning, Snö of Sweden, Emma Israelsson och Syster P till mer lokala och unika som du kanske inte har hört talas om. Jag tycker om smycken som skiljer sig från mängden, smycken som man kan ha roligt med, som till exempel Les Georgettes där man kan vända på läderbandet för att få fram en helt ny färg! (Länk och bilder kommer).

Hos mig finns verkligen något för alla smaker, och alla åldrar, ung som gammal. Smycken som gör det lilla extra för en helt vanlig vardag i veckan, och smycken som glittrar till festligare tillställningar som bröllop! Numera erbjuder jag dessutom ett stort inslag av Carolina Gynnings inredning!

Är du sugen på att ta hål i örat eller hål i näsan så fixar jag det också! Läs mer om håltagning här.

Med kärlek och stor tacksamhet för att du har hittat till just mig! / Lang