Varukorg

Öron- och näshåltagning

Hos mig kan du ta hål i öron och näsa. Jag använder Blomdahl Medicals produkter som är tillverkade i Sverige. Min professionella erfarenhet sträcker sig från år 2005, och min verksamhet är dessutom registrerad och godkänd för håltagning av Eskilstuna kommun.

Jag utför gärna två hål i öronen samtidigt, för de som tar för första gången eller behöver ta om sina första hål. Att kunna ta två hål samtidigt är väldigt uppskattat och skonsamt för barnen, men även för den vuxna som tycker att det är läskigt.

Blomdahls medicinska håltagning bygger på modern så kallad aseptisk teknik från sjukvården. Det innebär att alla produkter och metoder är säkert utformade för att undvika smittspridning i samband med håltagningen. Den sterila metoden gör din håltagning hygienisk och säker. Du får alltid både muntligt och skriftligt skötselråd av mig, och andra bra tips att tänka på!

Kom in till butiken så berättar jag mer och visar hur håltagningen går till! / Lang